Esküvői ceremóniamester referenciám

Vélemények rólam, mint ceremóniamesterről#ceremóniamester, #esküvő

Móni & Ricsi

A LEGJOBB ceremóniamester!!!Viktor profizmusa, végtelen kedvessége és figyelmessége messze felülmúlta minden elvásárunkat (pedig abból volt bőven ), olyan boldogság és gondtalanság volt rajtunk aznap, amiről álmodni sem mertünk. Szívvel-lélekkel végzi a munkáját, látszik, hogy szenvedéllyel űzi ezt a szakmát! Habitusából is kitűnik, hogy keresi mindig az új kihívásokat, az új ötleteket (ahogy ezt tette a mi esküvőnkön is). Az, hogy ajánljuk Őt nem is kérdés! Nagyon köszönünk mindent Viktor, nélküled ez a nap közel sem így sikerült volna! Professzionális közreműködésednek hála az esküvőnk NEM VOLT PITI!!!!

#ceremóniamester, #esküvő

Luca & Peti

Aki egy garantáltan jó hangulatú, pörgős és vidám esküvőt szeretne az nem fog csalódni Viktorban! A szervezés elején azt gondoltuk, próbálunk összeszedetten minden részletre gondolva szervezni a napunkat, de amikor Viktorral találkoztunk rá kellett döbbennünk arra, hogy olyan apró részletek nem hibázhatnak, mint amire Ő gondol. Nagyon tapasztalt, vér profi, rendkívül felkészült és ötletes. Amint megérkezett az esküvőre tudtuk, mindent irányítani fog. Minden ötletet megvalósítottunk, ahogyan terveztük mindez annak köszönhető, hogy Viktor nem engedte egy pillanatra sem kicsuszni kezéből az időt és az irányítást. Nagyon köszönjük, ha csillagozni lehetne, akkor az 5ből 6ot kapna!

#ceremóniamester, #esküvő

Edina & Gábor

Viktort mindenki dicsérte, sőt pár vendégünk el is kérte az elérhetőségét. Nagyon jó visszajelzéseket kaptam róla, és a buliról, a hangulatról. Amit kettőnknek jelentett, az a nyugalom. Nyugodtan élvezhettük az esküvőnket, semmivel nem kellett foglalkoznunk, ő kézben tartott mindent, és a háttérben irányította az eseményeket, és minket is. Amikor kellett beavatkozott, és feldobta a hangulatot, megmozgatta az embereket. Egyszóval KÖSZÖNJÜK Viktor az estét, a profizmusodat, és hogy a segítségeddel egy örök szép emlék lesz az esküvőnk

#ceremóniamester, #esküvő

Melcsi & Lali

Viktor személyében egy nagyszerű embert volt szerencsénk megismerni. Az esküvő és a lagzi levezénylése során maximálisan figyelembe vette az elképzeléseinket, rugalmasan és lendületesen koordinálta az egész napot. Kedves, magabiztos és támogató jelenléte, valamint szakmai profizmusa volt a garancia arra, hogy átélhettük életünk egyik legkülönlegesebb napjának minden pillanatát. Mindvégig tökéletesen kezében tartotta az irányítást, a násznép visszajelzései alapján is mindenki remekül érezte magát. Az esküvőnk hangulata mindig olyan volt, amilyennek az adott percben lennie kellett; megható, komoly, vidám, vicces, bulis… Örök hálával tartozunk neki, és szívből ajánljuk minden kedves ifjú pár részére. Legyen a Ti Ceremóniamesteretek is Viktor!

#ceremóniamester, #esküvő

Alexandra & István

Viktor olyan ceremóniamester , akit mi elképzeltünk magunknak. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

#ceremóniamester, #esküvő

Kinga & Gábor

Határozott személyiség, tökéletes felvezetés és kiváló szervezés jellemzi Viktor munkáját!!  Szuper nagy segítség voltál! Amit kértünk,pontosan azt kaptuk tőled! :) Maximálisan meg voltunk Veled elégedve,csak ajánlani tudunk, aki egy modernebb levezénylésre vágyik!

#ceremóniamester, #esküvő

Kriszti & Dénes

Köszönjük Viktor a sok sok segítséget, rugalmasságot, pozitív hozzá(nk) állást és, hogy még szebbé varázsoltad a nagy napunkat!

#ceremóniamester, #esküvő

Rózsa & Laci - avagy házasodott a gazda

Kedves Ifjú Pár! Bátran válasszátok Viktort ceremóniamestereteknek ,mert fiatalos lendületes és határozott de ugyanakkor kedves ha szükséges akkor ottvan és irányít de pontosan tudja hogy mikor kell csendben háttérben vonulva figyelni.:-)  Nagyon király hangulatot csinál,rengeteg ötlete van és a szervezés ideje alatt se hagy magatokra ő egy igazi szövetséges !! Egy percig se gondolkodjatok ha álmaitok esküvőjét igazán szeretnétek, akkor Viktor a legmegfelelőbb Ceremóniamester :-) Hogy ezt honnan tudom? Higyjétek el nem a levegőbe beszélek, tapasztalat! 

#ceremóniamester, #esküvő

Betti & Bence

Viktor barátságos, segítőkész volt, de mindenek előtt profi ceremóniamester, végig kézben tartotta a dolgokat, a játékokat is remekül időzítette és ami számomra különösen jól esett, hogy tényleg úgy éreztük, hogy ő ma azért van itt, hogy mi jól érezzük magunkat, ami meg is történt, mindent köszönünk mégegyszer!  

#ceremóniamester, #esküvő

Szandi & Gabi

Kedves Viktor! Nagyon köszönjük neked ahogy kézben tartottad az eseményeket, pillanatok alatt intézkedtél amikor egy kis hiba csúszott a számításba és mindenben de tényleg mindenben segítettél nekünk:) nélküled nem sikerülhetett volna ilyen tökéletesre a Nagy Napunk:)

#ceremóniamester, #esküvő

Fruzsi & Ádám

Viktort mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk esküvője levezetésére, határozott, jól felkészült, nagyon profi, és mindig figyel, hogy hol tudna segíteni, vagy tovább emelni az esemény fényét, és fenntartani a jó hangulatot. Gördülékenyen működött együtt a DJ-vel, a fotóssal és a főpincérrel, valamint - nagyon fontos - szereti, amit csinál. Sokan azt gondolják, hogy felesleges egy ceremóniamester az esküvőre, de higgyétek el, nagyon sokat számít a nagy nap lebonyolításában. Az előzetes megbeszélések és egyeztetések után teljes nyugodtsággal vágtunk bele az esküvőbe, mert tudtuk, hogy minden programelemet jól fog koordinálni. A siker legjobb bizonyítéka, hogy az ifjú pár gondtalanul élvezte az estét és örömmel gondol vissza az egész rendezvényre, és a vendégektől is csak pozitív visszajelzés érkezett. Köszönjük Viktor és további sikeres esküvőket kívánunk!

#ceremóniamester, #esküvő

Kitti & Feri

Kedves Viktor! Már az első találkozónk alkalmával megnyertél minket magabiztosságoddal és fiatalos ugyanakkor határozott stílusoddal. Valamint azzal, hogy nem akartál semmit ránk eröltetni, amit mi nem szerettünk volna, hanem mindenben alkalmazkodtál hozzánk. Az esküvőnk napján pedig kiderült, hogy nagyon jól döntöttünk hiszen maximálisan kitettél magadért mind szakmailag mind emberileg. Az eseményeket végig az irányításod alatt tartottad és minden helyzetet megoldottál,ami sokszor nem volt könnyű. Köszönjük az odaadó munkádat és a feledhetetlen hangulatot az esküvőnkön. Nélküled nem sikerült volna így! További sok sikert és esküvőt kívánunk neked!

#ceremóniamester, #esküvő

Nelli & Zsolt

A lehető legjobb döntést hoztuk, amikor úgy döntöttünk, hogy Téged választunk. Köszönjük a fáradozásaidat és mindent, amit tettél annak érdekében, hogy minél olajozottabban pörögjenek az események. Nélküled nagyon nehéz dolgunk lett volna. Mindenkivel megtaláltad a közös hangot és pontosan akkor léptél színre, amikor arra szükség volt anélkül, hogy akár egy szóval is kérnünk kellett volna. Minden tökéletes volt, semmin sem változtatnánk. Nyugodt szívvel és bátran ajánlunk mindenkinek!! Kedves párok, ha ti is a tökéletes ceremóniamestert keresitek a nagy napotok lebonyolítására, ne is keressétek tovább, ugyanis a legjobb helyen jártok! Viktor minden kétséget kizáróan a legkiválóbb választás!!

#ceremóniamester, #esküvő

Anita & Márton

Sziasztok! Mindenkinek aki ceremóniamestert keres ajánlom Viktort!! A szervezés kezdeteitől bármikor lehetett rá számítani, ha kérdésünk volt vagy segítségre volt szükségünk bármikor kereshettük. Ellentétben a többi szolgáltatóval, ő nem érezteti azt, hogy ezer más esküvőt szervez vagy vesz rajta részt. Mindenre odafigyelt, rugalmasan alkalmazkodott a változásokhoz. Szinte már nem is szolgáltatóként, hanem mondhatom, hogy ismerős barátként vett részt az esküvőn. Köszönjük Viktor, hogy profizmusoddal hozzájárultál a napunk sikerességéhez!!

#ceremóniamester, #esküvő

Szimi&István

Kedves jövendőbeliek! Tudnotok kell hogy ha Viktort választjátok mint ceremóniamestert a NAGY NAPON , az bizony a lehető legjobb döntésetek! Mert; ő egy tökéletes személyiség, aki pontosan tudja mikor van rá a legnagyobb szükség.Segítőkész, humoros, fiatalos és szuperül megállja a helyét a szakmában! Bátran ajánlom ha azt szeretnétek hogy az esküvőtökön ami az egyik legmeghatározóbb napja az életeteknek mindenki jól érezze magát, mert Viktor meg tudja teremteni mindazt ami ehhez szükséges! Nagyon nagy köszönet mindenért amit a mi NAGY NAPUNKON véghez vittél! TE VAGY A LEGJOBB!!!

#ceremóniamester, #esküvő

Lilla & Viktor

Viktor! Nagyon szuper munkát végeztél az esküvőnkön és köszönjük szépen a közreműködésedet abban, hogy egy ilyen jól sikerült ez a nemes nap! Teljes szívemből ajánllak bárkinek!

#ceremóniamester, #esküvő

Dorisz & Dávid

Köszönjük Viktor! Kézben tartottad az eseményeket, jól időzítetted a játékot és gyorsan intézkedtél. Nélküled nem lett volna ilyen a Nagy Nap.

#ceremóniamester, #esküvő

Andi & Csaba

Kedves Viktor! Szeretnénk megköszönni Neked, hogy ilyen profi módon vezényelted végig az esküvőnket! Bármi közbejött, azonnal reagáltál rá, segítettél a megoldásban, és ezzel minket is feloldottál, hogy végig élvezhessük a bulit a családdal, barátokkal! Csak ajánlani tudunk mindenkinek aki ceremóniamestert keres!

#ceremóniamester, #esküvő

Claudia & Péter

Kedves Viktor! Köszönjük munkádat és azt, hogy fáradhatatlanságodról tanúbizonyságot téve, több mint  500 km-t utaztál esküvőnkre. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönünk mindent! Valamint köszönet a finomabbnál-finomabb koktélokért is! 

#ceremóniamester, #esküvő

Timi & Norbi

Köszönjük a profi koordilását és a profizmust ami átölelte esküvőnket. Igazán gördülékennyé tetted az estét! Minden úgy alakult, ahogy elterveztük. Szuper volt minden! 

#ceremóniamester, #esküvő

Reni & Csabi

Megnyugtató érzés volt életünk legszebb napján, hogy kézben tartottad az egész estét, és végül egy mesés lakodalmat varázsoltál nekünk. Nagyon szépen köszönjük Viktor. 

#ceremóniamester, #esküvő

Andi & Tamás

Kedves Viktor!  Köszönjük, hogy az eskövőnket és az egész estét ilyen profin levezetted! Nagyon meg voltunk elégedve! Csak ajánlani tudunk mindenkinek! U.i.: a koktélok FERGE(most figyelj!)TEGESEK voltak! :)Andi & Tomi

#ceremóniamester, #esküvő

Nóra & Barna

Viktort egy esküvőn láttuk először, ahol magabiztosságával és humoros megjegyzéseivel levett minket a lábunkról. Eldöntöttük, Ő kell nekünk. Még menet közben lefoglaltuk az időpontot és a nagy napunkon hozta amit tőle vártunk. Összefogta a násznépet, fokozta a hangulatot és karmesterként vezényelt. Bátor szívvel ajánljuk mindazok számára, akik egy magabiztos és profi ceremóniamestert keresnek. Üdvözlettel: Vásárhelyi - Tóth Nóra

#ceremóniamester, #esküvő

Évi & Tamás

Kedves Viktor! Köszönjük szépen, hogy esküvőnkön vállaltad a rendezvény zökkenőmentes és vidám lebonyolítását. A vendégek és mi is nagyon jól éreztük magunkat! Ha valaki cerememóniamestert keres, mi bátran ajánlunk majd!

#ceremóniamester, #esküvő

Kitti & Patrik

Köszönjük a sok segítséget és tippet, amit az esküvő elött kaptunk! És persze a remek szervezést és rugalmas hozzáállást, valamint a koktélokat!