Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social google social twitter social pinterest social email
esküvői ceremóniamester,  | Esküvői koktélbár

Esküvői koktélbár

Nyűgözzétek le a násznépet exkluzív koktélbárral, kedvező áron profi bártender  által kivitelezett koktélokkal. Az esküvői mobilmixer egy maximálisan az ifjú pár igényeire kialakított profi szolgálatatás. Tartalmazza a koktélozáshoz szükséges összes alapanyagot, bárpultot és a profi bártender munkáját. Koktél nélkül már nincs színvonalas rendezvény.
Ha megrendelitek szolgáltatásunkat akkor nincs más dolgotok, mint élvezni a finomabbnál finomabb koktélokat. Külön az esküvőre kialakított mobil koktélbárunk biztosítja a legkényesebb ízlésű vendégek magas szintű kiszolgálását és felejthetetlenné teszi esküvőtöket.
Ajánlom szolgáltatásunkat mindazoknak, akik szertnék exkluzívvá varázsolni a nagy napot és az italválasztékot bővíteni a násznép számára.

Ötletet adunk, megoldást kínálunk, hogy sikeressé varázsoljuk az eseményt az egyik legfontosabb szolgáltatással a koktélok készítésével. Minden esküvő más és más, ezért olyan koncepciót dolgoztunk ki, ami képviseli a stílusotokat és igényeteket.

Az esküvői koktél bár bárhol, bármikor felállítható és akár 500 fő ellátásáról gondoskodnak profi mixereink.

Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat!

Visszajelzések

Borbás Viktor Ceremóniamester: “Mert ez a nap rólatok szól!”

KAPCSOLATFELVÉTEL

Írd meg hogyan képzeled esküvődet, mit szeretnél, milyen stílusban, van-e valami extra kívánságod, és ígérem 24 órán belül visszahívlak, és átbeszéljük, miben tudok neked segíteni!

Robotok elleni védelem feloldása

Copyright 2016 Borbás Viktor
esküvői ceremóniamester, esküvőszervezés, koktél bár

Time: 0.1139 ms | Memory: 2.03MB | Version: 3.5