Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social google social twitter social pinterest social email
esküvői ceremóniamester,  | Miért van szükségetek ceremóniamesterre?

Miért van szükségetek ceremóniamesterre?

A ceremóniamester gondolatban mindig az ifjú pár és a násznép előtt van két lépéssel, az esküvőtök mozgatórugója.  Biztos pont, akire mindig és minden körülmények között számíthattok.  Irányít, koordinál, problémákat orvosolja, de semmi esetre sem főszereplő.
A Nagy Napotokat jelenlétével és magabiztosságával keretbe foglalja, egy igazi házigazda. Kiszolgálja a családot, vendégeket és kapcsolatot tart a többi szolgálatóval. A ceremóniamester vállatokról leveszi a terhet és segít a nagy nap  felejthetetlen élményét megélni. Biztonságérzetet nyújt.
A ceremóniamester fokozza a hangulatot, villámot hárít és elhesegeti a fejetek felől a problémákat. Büszkén viseli a terhet ami személyére hárul, hiszen bizalmat szavaztatok neki. 

Nézz körül facebook oldalamon is: Ceremóniamester Viktor 

esküvői ceremóniamester,  | Bővebben a ceremóniamesterségről, ahogy én látom!

Bővebben a ceremóniamesterségről, ahogy én látom!

Nem csak a nagy napotok találkozunk. Megismerjük egymást, barátokká avanzsálódunk. Elképzeléseiteket átbeszéljük, tanácsaimmal elősegítem a biztos sikert. Határozott ceremóniamesteri fellépésemmel esküvőtök védelmezője leszek, a problémákat elhesegetem.  A rokonok, családok között híd leszek és a szolgáltatók munkáját csokorba foglalom.  Jövök – megyek a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében.  Ahogy a fentiekben említettem, ceremóniamesterként fokozom a hangulatot, a násznép figyelmét rátok irányítom.
Személyes találkozónk alkalmával vázolom számotokra, hogy ceremóniamesterként mit tudok tenni Értetek.  Weboldalamon a kapcsolat fül alatt megtaláljátok a ceremóniamesteretek elérhetőségét, akivel ne habozzatok felvenni a kapcsolatot. 

Nézz körül facebook oldalamon is: Ceremóniamester Viktor

esküvői ceremóniamester,  | Laza, stílusos esküvői ceremóniamester

Laza, stílusos esküvői ceremóniamester

Ott vagyok a lagzitokon, de mégis láthatatlan maradok. Tudom, mikor kell megszólalni és élek is a lehetőséggel. Nem felejtem el miért vagyok részese a nagy napotoknak, tudom és teszem a dolgom.  Bizalmat szavaztatok nekem, amit alázatos munkámmal meghálálok.  Tökéletesre fejlesztett kommunikációs készségemmel, igényes megjelenésemmel, határott ceremóniamesteri megszólalásaimmal karmesterként vezénylem a násznépet. Kommunikálok helyettetek, szócsövetek leszek.

Ceremóniamesterként segítek az esküvő lebonyolításában, szervezésében. Sőt mi több, garanciát vállalok a sikerért. Ha ceremóniamestert kerestek, tudom, hogy meg is találtátok személyemben.

Ha felkeltettem érdeklődéseteket, nézzetek körül facebook oldalamon is: Ceremóniamester Viktor

esküvői ceremóniamester,  | Ceremóniamesteri mottóm

Ceremóniamesteri mottóm

Egy célért, együtt, a tökéletes esküvőtökért.

Ha bizalmat szavaztok számomra ceremóniamesterként és bíztok értékítéletemben, nem érhet csalódás benneteket.

Keressétek bizalommal szemlyemben ceremóniamestereteket, hogy – igény esetén - esküvőtök szervezésében is aktív szerepet vállalhassak.

Visszajelzések

Borbás Viktor Ceremóniamester: “Mert ez a nap rólatok szól!”

KAPCSOLATFELVÉTEL

Írd meg hogyan képzeled esküvődet, mit szeretnél, milyen stílusban, van-e valami extra kívánságod, és ígérem 24 órán belül visszahívlak, és átbeszéljük, miben tudok neked segíteni!

Robotok elleni védelem feloldása

Copyright 2016 Borbás Viktor
esküvői ceremóniamester, esküvőszervezés, koktél bár

Time: 0.1149 ms | Memory: 2.04MB | Version: 3.5