Ceremóniamester blog

Cikkek, írások esküvőkről, ceremóniamesterségről, lagzikról#ceremóniamester, #esküvő, #lagzi

Petra és Dominik - Levendulás

Petra és Dominik Inárcson a Levendulásban tartotta nagy napját. A helyszín hazánk legszebb és profibb esküvői helyszíneként tartjuk számon. Ez így is van. A polgári szertartást Vásárhelyi Petra esküvői szertartásvezető tartotta. A zenéről a HippHopp zenekar gondoskodott. Éljen az Ifjú Pár!

#ceremóniamester, #esküvő, #lagzi

Reni és Norbi - Sipito Pihenőpark

Reni és Norbi esküvőjének a Sipito Pihenőpark adott otthont. Mindig öröm ott dolgozni, hiszen kedves emlékek ezrei jutnak eszembe. Hiszen innen indult ceremóniamesteri pályafutásom.

#ceremóniamester, #esküvő, #lagzi

Csilla és Jani - Lázár Lovaspark

Csilla és Jani a Lázár Lovasparkban mondta ki a boldogító igent! Esett az eső, fújt a szél az első órában. De kockáztattunk és jól döntöttünk és a fotózás kiváló hangulatban már a szabadban történt. Azt követően fergeteges buli a Yourevent/több mint DJ közreműködésével, akikkel hoztuk a kötelezőt. Külön köszönet Kocsis Barbara esküvőszervezőnek a profi háttérmunkáért.

#ceremóniamester, #esküvő, #lagzi

Dóri és Dani - Alfa Art Hotel

Mindig öröm, amikor egy családban már másodjára dolgozhatok. Igy történt ez Dóriéknál is.

#ceremóniamester, #esküvő, #lagzi

Blanka & Ricsi - Deák Udvarház

Blanka és Ricsi a Deák Udvarházban ünnepelte a nagy napját és a ceremóniamesteri tiszságet én tölthettem be.

#ceremóniamester, #esküvő, #lagzi

Lia & Gergő - Pálma Rendezvényház - Tata

Lia & Gergő esküvőjét Tatán a Pálma Rendezványházban tartottuk meg, ahol gyönyörű dekoráció valamint szuper staff sürgött - forgott, hogy emlékezetes perceket okozzunk melyek egy életre szólnak.  

#ceremóniamester, #esküvő, #lagzi

Tibi & Szandi - Kék Duna Vendéglő

Szandi és Tibi esküvője Kalocsán a Kék Duna vendéglőben került megrendezésre. Maga a helyszín örök emlékül szolgál. Miért? Katt a folytatáshoz!

#ceremóniamester, #esküvő, #lagzi

Timi & Robi - Nádas Pihenőpark

Timi és Robi esküvője a Nádas Pihenőparkban került megrendezésre a Csónakház teremben.

#ceremóniamester, #esküvő, #lagzi

Kitti és Gábor esküvője a Lázár Lovasparkban

Kitti és Gábor esküvője a Lázár Lovasparkban került megrendezésre. Az ifjú pár téli esküvőben gondolkodott és a hűvős idő ellenére, mindvégig forró volt a hangulat.  

#ceremóniamester, #esküvő, #lagzi

Nóri és Norbi esküvője a Sipito Pihenőparkban

Nóri és Norbi álmodott egy nagyot és téli esküvőt szervezett. A helyszín nem más, mint a teljesen megújult Sipito Pihenőpark téli Nádas terme volt. Sipito Pihenőpark mindig kedvenc helyszíneim között tartom számon. Miért? Katt a folytatásra és kiderül.

#ceremóniamester, #esküvő, #lagzi

Gyönyörű esküvői történet a nagyvilágból.

Kinsey French gyógypedagógus, egy Down-szindrómás gyerekekből álló osztály osztályfőnöke egy kentucky-i iskolában. A tanárnő azonban nem csak diákokként tekint a gyerekekre: szinte már családtagnak számítanak nála. Meghívta őket az esküvőjére. Kattintsatok a képre, hogy kitáruljon előttetek egy gyönyörű  és tiszta szívű pár nagy napja. 

#ceremóniamester, #esküvő, #lagzi

Esküvőkiállításon a Sipito Pihenőparkban

Szívemhez mindig közeli helyszín a pilisi Sipito Pihenőpark. Esküvőkiállításra voltam hivatalos, ahol Vásárhelyi Petra szertartásvezetővel konferálhattam a nagy napot. Számos esküvői szolgáltatóval, közöttük régi jó barátokkal is találkozhattam ezen a napon. Álljon itt egy kép mementóként a Didi L'amour együttessel.